جعبه تقسیم روکار ارزان
جعبه تقسیم روکار یکی از مهم ترین و پرکاربردترین وسایل ایمنی در صنعت و تاسیسات الکتریکی مورد استفاده برای ساختمان سازی به حساب میاید. در واقع هرجا با نیروی الکتریکی سر و کار داشته باشیم اسم جعبه تقسیم را خواهیم شنید.
اتصالات الکتریکی در صنعت و تاسیسات میتوانند به دلایل مختلفی تحت تاثیر تغییر دما، ولتاژ، رطوبت، گرد و خاک و غیره کارایی مطلوب خود را از دست بدهند. گاهی به دلایل مختلفی اتصال دو سیم با مشکلاتی مواجهه میشود و آتش سوزی ایجاد میکند. در نتیجه برای محافظت از اتصالات الکتریکی به استفاده از جعبه تقسیم روکار نیاز داریم. جعبه های تقسیم دارای انواع مختلفی هستند که در مکان های مختلفی به کار میروند.
جعبه های تقسیم به دو صورت تولید می شوند:
جنس جعبه های تقسیم نیز متفاوت است و با توجه به مکان و نوع استفاده از این جعبه های تقسیم، جنس مورد استفاده آنها نیز متفاوت خواهد بود. با توجه به استانداردهای فعلی ساختمان سازی، اجازه استفاده از جعبه تقسیم برای ساختمان سازی داده نمی شود و به جای آن در ساختمان های مسکونی از فیوزهای برق استفاده می شود.
جعبه های تقسیم در انواع مدل ها و جنس ها و شکل های هندسی متفاوت ساخته می شودند و به بازار عرضه می گردند. هر فرد با توجه به استفاده ای که میخواهد از جعبه های تقسیم داشته باشد باید نوع آن را مشخص کند و اقدام به تهیه مناسب ترین جعبه تقسیم کند.
با توجه به اینکه جعبه های تقسیم روکار در دو نوع فلزی و پلاستیکی ساخته می شوند، بهتر است قبل از تهیه جعبه تقسیم روکار مناسب به این سوالات پاسخ دهید:
برای انتخاب مناسب ترین جعبه تقسیم برای شما دسته بندی مشخصی قرار می دهیم تا بتوانید نیاز خود را مشخص کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید.
برای خرید جعبه تقسیم به نکات زیر توجه کنید:
در انواع جعبه های تقسیم روکار و توکار از ترمینال استفاده می شود که به شرح آن به طور کامل خواهیم پرداخت. در ادامه به ترمینال های موجود در جعبه های تقسیم رو کار میپردازیم.
ترمینال جعبه تقسیم روکار در واقع نقطه محل اتصال دو سیم الکتریکی به یکدیگر است. در جعبه های تقسیم روکار تعدادی ترمینال یا پایانه وجود دارد که سیم های ورودی و خروجی را که به کدیگر اتصال مستقیم ا غیرمستقیم دارند بهم متصل میکند.
اگر میخواهید بدانید مقاومت عایق های به کار رفته در جعبه های تقسیم روکار چقدر است میتوانید از تست کننده مقاومت استفاده کنید. گاهی نیاز است نوک سیم ها را از عایق جدا کنید وکه توسط سیم لخت کن این کار قابل انجام است.
هر ترمینال میتواند برای تنها یک اتصال الکتریکی مورد استفاده قرار بگیرد. در هر جعبه تقسیم روکار میتوانید چندین ترمینال مختلف مشاهده کنید. تعداد ترمینال ها به میزان بار الکتریکی و تعداد سیم هایی مرتبط است که از داخل جعبه تقسیم روکار می گذرند.
در واقع هرجعبه تقسیم میتواند چندین ترمینال داشته باشد که این اعداد بین 4 تا 6 ترمینال می باشند. شما باید برای هر یک سیم، یک ترمینال جداگانه در جعبه تقسیم روکار قرار دهید تا جلوی هرگونه اتصالی و آتش سوزی را بگیرید و به صورت ایمن بتوانید سیستم های الکتریکی را برقرار کنید.
قبل از انجام سیم کشی به داشتن تعداد مناسب ترمینال دقت کنید و هرگز از یک ترمینال برای چند سیم مختلف استفاده نکنید. میتوانید از مولتی متر برای اندازه گیری ولتاژ ورودی و کنترل مقدار آن به ترمینال استفاده کنید.
برای مقایسه انواع جعبه های تقسیم روکار ترمینال دار با جعبه های تقسیم روکار بدون ترمینال باید به نقش ترمینال در جعبه های تقسیم توجه کنیم.
وجود ترمینال هاT استفاده از جعبه های تقسیم روکار را ایمن تر میکند و از لحاظ امنیتی برای تاسیسات الکتریکی و صنعتی بسیار مفید واقع می شود زیرا ریسک از بین رفتن و آتش سوزی را بسیار کم کرده و میتواند از سیم ها محافظت لازم و کافی را به عمل بیاورد.
جعبه های تقسیم روکار بدون ترمینال به دلیل اینکه فاقد این ابزار محافظتی هستند در همه تاسیسات الکتریکی و صنعتی قابل استفاده نیستند چراکه میتوانند باعث آسیب مالی و جانی فراوانی بشوند. در واقع استفاده از جعبه های تقسیم روکار بدون ترمینال استانداردهای لازم را ندارد و خطرناک محسوب می شود.
افرادی که با تاسیسات پیشرفته صنعتی و الکتریکی سر و کار دارند ترجیح میدهند کمی هزینه بیشتری صرف کنند ولی به صورت ایمن تاسیسات خود را حفظ کرده و از ایجاد خطر احتمالی و آسیب های جبران ناپذیر مالی و جانی جلوگیری کنند.
استفاده از جعبه های تقسیم روکار با ترمینال هزینه بیشتری برای مصرف کننده به همراه دارد ولی میتواند تضمین ایمنی بیشتری را بکند. اگر می خواهید از بهترین جعبه تقسیم روکار در بازار استفاده کنید، پیشنهاد ما به شما، خرید جعبه تقسیم آسمنان سمنان است که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و ایمنی ساختمان شما را تامین می کند.